Despre noi

Omni Press & Design este o companie specializata pe creatia grafica si tehnoredactarea materialelor media tiparite si a materialelor promotional-publicitare, pe fotografie si pe web design.

Suntem o echipa tanara, dar cu pregatire si experienta importante, dobandite pe cont propriu sau in cadrul companiei. In cei 10 ani de la infiintare, ne-am construit un CV de profesionisti si ne-am imbogatit constant portofoliul de lucrari.

In timp, am invatat care sunt dorintele clientului, stim ce e important pentru el si de aceea ideile noastre sunt pe masura cerintelor.

Suntem pasionati de ceea ce facem, suntem inovatori si dinamici, iar acestea ne-au ajutat sa fim apreciati si sa ne dezvoltam.

Servicii

Presa si materiale publicitare: tehnoredactare ziare, reviste, afise, brosuri, pliante, cataloage, fluturasi, mape de prezentare, calendare, carti (inclusiv manuale, carti tehnice etc.)

Publicitate/identitate vizuala: conceptia si/sau creatia pentru sigle, machete publicitare, identitate vizuala per total etc.

Internet: realizare si administrare site-uri de prezentare, magazine online, blog-uri, editii online pentru ziare/reviste etc.

citeste mai mult

Partenerii noştri

Pentru noi, fiecare client este important, iar munca pe care o facem impreuna este o provocare permanenta pentru ca produsul finit sa fie asa cum ne dorim.

Ce cred clientii despre noi?