Recomendaciones

“Din zece ani cît am editat revista de cultură creştină şi politică “Rost”, opt am lucrat cu Omni Press & Design. O colaborare atît de lungă, într-o vreme a schimbărilor frecvente şi radicale, este în sine o garanţie a calităţii.”

Claudiu Târziu, director al revistei “Rost”


“Din momentul in care Omni Press ne-a reconstruit site-ul revistei, lucrurile au inceput sa se schimbe in bine si chiar in foarte bine! Cred ca totul tine de profesionalismul lor, de design-ul pe care l-au creat si toate acestea in beneficiul revistei noastre. Ii recomand tuturor!”

Mugur Istode –  redactor-sef “Finante si Afaceri”

 


“Revista Business Adviser a fost prima publicatie pe care am lansat-o pe piata, in 2005, designul si tehnoredactarea fiind asigurate de Omni Press si de atunci reusim impreuna sa o imbunatatim si sa o dezvoltam permanent”

Vlad Hogea, Director “Business Adviser”


“Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu Omni Press & Design. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de sase ani. Increderea ne-a fost rasplatita. Omni Press&Design are poate cel mai important atu al unei firme care vrea sa faca business de calitate si care doreste sa ii educe si pe ceilalti in acest sens: SERIOZITATEA!” 

Dragos Neacsu, director comunicare Federatia Educatiei Nationale si
Federatia Sindicatelor din Educatie “Spiru Haret”


“Portofoliul, experienta, pe de o parte, si calitatea oamenilor si a muncii, pe de alta, ne-au facut sa pornim in 2006 alaturi de OPD in realizarea revistei Business Point. O incercare pe care o ducem de fiecare data la bun sfarsit”

Ioan Sorin Rosu, Director “Business Point”


 

“Colaborarea noastra pe proiectul numit Anunt Exclusiv dureaza deja de un an, dar noi credem ca e doar la inceput”

Claudiu Tudose, Director”Anunt Exclusiv”


“As vrea sa multumesc Omni Press & Design pentru aportul lor (layout si tehnoredactare) la editarea celor peste 15 carti aparute la editura Business Adviser”

Vlad Hogea, Director “Editura Business Adviser”